Houten Naambord 24x18cm | Walnoot

Artikelnummer: 15118
Levertijd 25 - 35 dagen
65,- (€53,72 excl. BTW)
Personaliseer

Het houten naambord model 'Walnoot' heeft de structuur van walnotenhout en is het meest verkocht naambord binnen deze serie. Dat is natuurlijk niet voor niets: een heel mooi contrast tussen het hout en de gravering, maar ook nog eens veelzijdig toe te passen in elk interieur of exterieur!

Freeswerk
Jouw ontwerp wordt met de frees in het naambord gezet en zit er dus voor het leven in! Naderhand kleuren wij de gravering niet in zodat er een natuurlijke look ontstaat.

Gemakkelijke montage
We kennen de intense zweetuitbarstingen bij het mooi aan de muur monteren van een naambord met schroeven. Daarom worden onze naamborden gemonteerd in letterlijk 10 seconden met onze ultra sterke Quick Fix Klei. Geen gedoe met boren en schroeven, enkel wat klei in de 4 uithoeken, en je naambord hangt voor altijd stevig vast!

Levertijd
Nadat het bord speciaal voor jou is uitgesneden behandelen wij deze nog intensief zodat het houten naambord ook geschikt is voor buiten. Dit is een tijdrovende klus en neemt zeker 3-4 dagen in beslag. Daarom is de levertijd voor dit naambord wat langer, maar het is het wachten zeker waard!

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten