Let op: Alle naambordjes worden alléén deze week gratis verzonden!

Lasersnijden

Graveco is vooral gespecialiseerd in het lasersnijden van Plexiglas, een techniek waarmee het mogelijk is om dit schitterend materiaal uiterst nauwkeurig op maat te maken. Het bijkomend voordeel is dat de randen automatisch hoogglans gepolijst zijn door de warmte van de laserstraal.

Uiteraard kunnen wij ook andere materialen lasersnijden zoals dun hout en karton, maar dit komt echter niet vaak voor.

Het lasersnijden van metalen kunnen wij niet zelf uitvoeren en besteden wij uit aan onze metaalleverancier. Door de jaren heen is een zakelijke relatie opgebouwd waardoor wij, en ook u, profiteert van de scherpste prijs op het gebied van metaal lasersnijden.

Omdat niet elk materiaal even snel gesneden kan worden, vanwege de dikte en soort van het materiaal, is het niet mogelijk direct een specifieke prijs te geven. Toch kunt u onderstaande prijzen hanteren als richtprijs.

In het overzicht van onze materialen in het linker menu staat tevens informatie wat betreft de snelheid waarmee lasergesneden kan worden. Dit kan dan uitstekend gebruikt worden om een indicatie te krijgen van de uiteindelijke prijs.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Prijzen lasersnijden

Opstartkosten à €22,50
Instellen van machine, materiaal voorbereiden, ontwerp gereed maken voor machine en administratieve kosten.

Verzendkosten à €7,00
Bij grote of fragiele producten kunnen de verzendkosten hoger zijn

Materiaalkosten
Zie onze materialen in het linker menu. Eigen materiaal mag uiteraard ook aangeleverd worden.

Lasersnijden à €0,90 per minuut
De snelheid van het snijden is sterk afhankelijk van de materiaaldikte. Een dunner materiaal is sneller gesneden dan een dik materiaal

Lasersnijden van metaal op aanvraag