Kunststof Naamplaatjes

Goedkoop naambordje laten maken

Een eenvoudig en goedkoop naamplaatje laat je eenvoudig bij ons maken. Je hebt al een persoonlijk naamplaatje voor slechts €5,00 , precies op maat gemaakt.

Het plastic naambordje kunnen wij maken in de kleuren wit, RVS look en goudkleurig. Klik simpelweg op de gewenste kleur hierboven en begin met ontwerpen.

Deze naamplaatjes kunnen wij maken op elke maat zolang deze maar tussen de 60x15mm en 120x40mm ligt. De hoogte en breedte kun je dus zelf aangegeven zodat het plaatje altijd past.

Het kunststof plaatje snijden wij met onze lasermachine precies op maat uit en graveren daarna het ontwerp erin.

Kunststof naambord op de voordeur of brievenbus

Een klein naambordje zoals deze wordt vaak toegepast bij een bellentableau naast de voordeur van een appartementencomplex of op een brievenbus. Ook het direct aanbrengen van het naamplaatje op de voordeur is natuurlijk gewoon mogelijk.

Zelfklevend naambordje

Het gegraveerde naamplaatje voorzien wij aan de achterzijde van een hele sterke zelfklevende tape (type 3M 468MP) zodat je deze op vrijwel elke gladde ondergrond kunt plakken. Denk hierbij aan: lakwerk, glas, metaal of bijvoorbeeld een brievenbusklep.

Hoewel de zelfklevende tape heel sterk is, is het in de toekomst nog altijd mogelijk om het naamplaatje met enige kracht te verwijderen. Dat is handig als je regelmatig het kaartje moet vervangen, zoals bijvoorbeeld een bellentableau van een VvE.

Grotere kunststof naamplaat bestellen

Liever een groter formaat kunststof naamplaat bestellen? Kijk dan even hier voor onze kunststof naamborden.

Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor het op maat laten maken van het naamplaatje of bord. Klik hier voor onze contactgegevens.