Houten Naambord voor Kinderkamer

houten naambordje kinderkamer

Kinderkamer naambordje met kapstok van hout

Maak je kinderkamer compleet met deze mooie, gepersonaliseerde kinderkapstok waarin wij de naam graveren! De naam en het lettertype kun je zelf ontwerpen op onze website. Dit is dus het ideale kraamcadeau om te geven bij de geboorte van een baby.

kinderkamer kapstok met naam wit

Het kinderkamer naambordje is gemaakt van hout in de vorm van een mooie wolk met een gekleurde toplaag. Er is keuze uit de kleuren wit, groen, roze en blauw. De kern van het materiaal is natuurlijke berken multiplex.

Dit naambordje is voorzien van drie ronde kapstok haakjes zodat je er een jasje, trui of iets anders aan kunt ophangen. Door het ronde design van de kapstok haakjes kan een kind of baby zich er niet aan bezeren.

kinderkamer kapstok gegraveerd

Kinderkapstok met naam bevestigen

Om de kinderkapstok makkelijk op te hangen hebben wij aan de achterkant een hele sterke dubbelzijdige tape aangebracht zodat je niet hoeft te boren. Deze industriële dubbelzijdige tape kleeft op vrijwel elke ondergrond zoals bijvoorbeeld een deur, gelakte muur of op glas.

In veel gevallen zien wij dat dit kinderkamer naambordje veelal wordt geplakt op de deur, maar je kunt het dus ook op de muur of raam plakken.

Gepersonaliseerde kinderkapstok bestellen

Bestel makkelijk de kinderkapstok met naam door gebruik te maken van onze online ontwerppagina. Klik hiervoor simpelweg op de gele knop 'Ontwerpen' bij de gewenste kleur en personaliseer de kinderkapstok.